Workshopok cégek részére

Azok a cégek, akik a „csak gyűljünk össze és igyunk egy nagyot” típusú csapatépítőnél színesebbre terveznék a csapat összerázását, ajánljuk a workshopjainkat, ahol mindenki (újra)hasznosnak érezheti magát. A workshopon résztvevők készíthetnek egyénileg tárgyakat, de közös alkotás is születhet újrahasznos alapanyagokból. Mindehhez iparművész tervezőink, kreatív alkotóink nyújtanak segtséget. Az alapanyagot, és az útmutatót mi adjuk, a többi csak a csapaton múlik!

Óra - CD lemezből

Az alap gyorsan elkészíthető, mini fúróval kialakítjuk a lemez tokon az óraszerkezet helyét (mert ha már upcycling, akkor a talapzat nem lehet másból, mint a lemez tokjából!) A számlap dekorálásával pedig teljesen egyedivé alakítható.A design lehet minimalista (csak az időpontok), vagy feliratos (akár kedvenc idézetek), fekete-fehér rajzolt, vagy színezett.

Táska és kártytartó - molinóból

Kevesebb strapabíróbb anyag van a molinónál, melyet arra tervezték, hogy szélsőséges időjárási körülmények között se menjen tönkre, színét, mintáját, anyagát akár hónapokon keresztül kültéren is megtartsa. Éppen ezért a molinóból készült táskák hasonló előnnyel bírnak. A molinót körbe lyukasztjuk és pólófonallal fűzzük az oldalakat.

Kulcstartó - parafadugóból

A boros/pezsgős dugókat mindenki kedve szerint díszítheti, emlékeztetővel, felirattal, akár telefonszámmal is elláthatja. A dugók akasztóját mini szemes csavarral alakítjuk ki.

Kártyatartó - tetra dobozból

A kártyatartó alapja tejes vagy gyümölcsleves tetra doboz, amit a megfelelő méretre vágás és hajtogatás után egy tetszőleges borítással látunk el. Természetesen a borítás is újrahasznos, ami készülhet DVD borítóból, vagy divat magazinból vagy bármi másból is, akár az adott cégnél termelődött valamely papírhulladékból is. Ha kész a tok alapja és rákerült a borítás is, akkor segítünk riglizni (ez az a kis fémkarika, amin aztán át kell húzni a gumipántot), majd a legvégén rákerül a gumipánt.

Zero Waste vászonszatyor festés

Vászonszatyrokat festünk egyedi, akár az adott cég profiljába, vagy a céges rendezvény tematikájába illeszkedő linómetszet pecsétekkel. A cégnek tervezett minta esetében (logó, projekt arculat, csapat imidzs, stb.) a pecséteket természetesen a megrendelőnél hagyjuk, amit a cég később is használhat egyéb kreatív programokon, meghívókhoz, vagy csapatépítéshez.

Hogy milyen típusú cégeknek ajánljuk?

 • ahol túl sok a nő
 • meg ahol túl kevés
 • ahol túlteng a kreatív energia
 • meg ahol mostanában kifogyóban van
 • ahol a munkavállalók el tudnak képzelni egy csapatépítést lerészegedés nélkül
 • vagy ahol az előtt még jó lenne „valami értelmeset is” csinálni
 • ahol tudnak közösen dolgozni
 • ahol lehet kreatívan alkotni
 • ahol szeretnek tenni a környezetükért

Még több információ és jelentkezés

  Eddigi céges workshopjaink képekben