További események

No event found!

dátum

okt 21 2022
Expired!

időpont

17:30 - 20:00

Molinó kistáska saját kezűleg – upcycle workshop

A nagy cégek reklám molinói hamar leszerepelnek, de tekintettel a strapabíróságukra szuper alapanyagok a kreatív újrahasznosításra. Biztos sok molinóból készült táskát láttál már, amiket általában ipari varrógéppel varrnak. De mi az újrahasznosítás mellett, fontosnak tartjuk, hogy workshopjainkon olyan megoldásokat mutassunk, amiket a résztvevők ha kedvük tartja később önállóan is meg tudnak csinálni, nincs extra szerszám vagy anyag igényük. Így az elkészült tárgyon túl hasznos tudást is viszel magaddal.
A molinós workshopjainkon valóban te készíted el a táskát!
Egyszerű szabásminta alapján kivágjuk az adott modell elemeit, körben kilyukasztjuk a kiszabott részeket, majd “megvarrjuk” (inkább fűzzük) a táskát. Kvázi mint egy kortárs bőrdíszműves. A fenntarthatóságot szem előtt tartva a varráshoz póló fonalat használunk. Mindent adunk, molinót, fonalat, mágneszárat, stb. és mutatjuk a hogyant. Te csak gyere és csinálj egy kistáskát.
(Ha nagyobb tote bag-et, vagy bevásárló szatyrot csinálnál válaszd az “all in molino” elnevezésű hosszabb workshopot, ahol többféle szabásminta közül választhatsz.)
Nehézségi szint: könnyű
Időtartam: 2,5 óra
Eredmény: molinóból készült kistáska, amit te csináltál.
Ár: 4500Ft
Korosztály: 15-99év
Helyszín: UPSZ stúdió (1136 Bp., Gergely Győző u. 3/a fsz.3)
Tags:

REGISZTRÁLJ HÍRLEVELÜNKRE

Elfogadom a hírlevél küldése során kezelt adatok adatkezelési tájékoztatóját.

Email Marketing by Benchmark

Kosár
Facebook Instagram YouTube
Kezd el gépelni azt a terméket, ami érdekel.