Szállítás és termékátvétel

A megrendelt termékek a szállítás díját nem tartalmazzák, ezért azt a megrendelt termék árához hozzá kell adni, és annak együttes átutalása esetén megy végbe a vevő részéről a szerződés teljesítése.

A szállítási módot a megrendelés leadásakor kell – a megfelelő opció kijelölésével – kiválasztani.
A megrendelt áruhoz a vevő az alábbi három módon juthat hozzá:

 1. Foxpost csomag automatába küldés

  • Ezen szállítási mód választása esetén a megrendelt termék kifizetését követően legkésőbb 5 napon belül az eladó a terméket valamely Foxpost automatába elhelyezi, ahonnan azt a kiválasztott automatába továbbítják.
  • A kiválasztott csomagautomatába történő elhelyezésről a Foxpost Zrt. a vásárlót sms-ben tájékoztatja azzal, hogy hány nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Amennyiben a vásárló a megadott határidőn belül a csomagját nem veszi át, úgy az az Eladónak visszaküldésre kerül. Ilyen esetben a szállítási díj eladónak történő ismételt elutalása mellett a csomag újbóli kiszállíttatása kérhető.
  • Ezen szállítási mód ára: 1 080,- forint
 1. Foxpost házhozszállítás esetén

  • Ezen szállítási mód választása esetén a megrendelt termék kifizetését követően legkésőbb 5 napon belül az eladó a terméket valamely Foxpost automatába elhelyezi, ahonnan azt a megadott címre szállítják.
  • Ezen szállítási mód ára: 1 780,- forint
  • Amennyiben a vásárló a Foxpost Zrt.-vel történő szállítási módot választja, úgy különös figyelmet kell fordítson a megfelelő automata, valamint a telefonszámának pontos megadására. Ezek helytelen megjelöléséből fakadó problémák miatt az eladót felelősség nem terheli.