Halló, Upsz lakás?

Mindig fontosnak tartottuk, hogy ne sémákat kövessünk, hanem rugalmasan reagáljunk a világ változásaira. Bár mi is klasszikus kis üzletként indultunk, mostanra az Upsz stúdióvá alakult, ami lakásbolt és workshoptér egyszerre.

Miért?

Egyrészt azért, mert elsősorban online találtok ránk. A neten látottak alapján jöttök el a boltba nézelődni, vagy azért hogy átvegyétek a webshopban rendelt cuccokat.

Másrészt azért, mert – legnagyobb örömünkre – az újrahasznos workshopok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és ezekhez nem ideális egy üzlettér.

A föntiek fényében felismertük, hogy teljesen értelmetlen a klasszik “utcafrontos üzlethelyiség” modellhez ragaszkodni. Annál fontosabb viszont, hogy mikor eljöttök hozzánk jól érezzétek magatokat. Vagány de barátságos és inspiráló helyet akartunk, ahol a vásárlás élmény és ami otthona lehet a workshopjainknak.
Ezért döntöttünk az “Upsz lakás” vagyis a stúdió (showroom / szalon / műhely / bázis / … / minden) kialakítása mellett.

Magyarországon még nincs sok lakásbolt, de egyre többen haladnak ebbe az irányba. Azt már megtanultuk, hogy nem mindegy mit és honnan vásárolunk, itt az ideje azzal is foglalkozni, hogy hogyan. (És ez most csak arról szól, hogy te jól érezd magad közben!)

Útmutató azoknak akik először járnak lakásboltban:

 1. Megnézed a nyitvatartást! Fontos, mert sokszor ez is eltér a standardtól.
  (Az UPSZ pénteken 10 – 18h, illetve szombaton 10 – 14h van nyitva.)
 2. Elmész az adott címre
  (Az UPSZ címe: 1136 Bp. Gergely Győző u. 3/a földszint 3.) – Nálunk a bejárat mellett egyből látni fogod az ablakot, nyáron simán be is köszönhetsz.
 3. Becsöngetsz a kaputelefonon
  (Upsz kapucsengő: 3 (de ki van írva))
 4. Bemész és körülnézel.
  (Jól érzed magad. Vásárolsz / átveszed a rendelésed / gyönyörködsz.)
 5. Feltöltődve, vidáman az új szerzeményeddel folytatod az utadat.

Csöngessetek! Várunk benneteket szeretettel!